BLBN

BLBN

GROUP

Balaban Group na originalan, kreativan i inovativan način predstavlja vaš brend čineći ga prepoznatljivijim u digitalnom okruženju. Kao grupa mladih profesionalaca bavimo se digitalnim marketingom, izradom web stranica, grafičkim dizajnom, video i foto produkcijom. Stvaramo unikatnu i komlpletnu sliku delatnosti kojom se bavite.

Naše kreativne strategije omogućiće vašem brendu mesto koje mu pripada ističući njegovu vrednost. Inovativnim i originalnim konceptima i rešenjima, sledimo ciljeve svojih klijenata. Radeći sa nama izgradićete visoke pozicije u okvirima tržišta na kojem poslujete. Zbog toga je Balaban Group – slika vašeg uspeha!

MI 
stvaramo.
dizajniramo.
kreiramo.

digitalni marketing, produkcija, web dizajn, grafički dizajn, konsalting

In    Fb    Li

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Balaban Group koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Balaban Grupi omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Balaban Group provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.