O NAMA

O

N

A

M

A

Balaban Group na originalan, kreativan i inovativan način predstavlja vaš brend čineći ga prepoznatljivijim u digitalnom okruženju. Kao grupa mladih profesionalaca bavimo se digitalnim marketingom, izradom web stranica, grafičkim dizajnom, video i foto produkcijom. Stvaramo unikatnu i komlpletnu sliku delatnosti kojom se bavite.

Naše kreativne strategije omogućiće vašem brendu mesto koje mu pripada ističući njegovu vrednost. Inovativnim i originalnim konceptima i rešenjima, sledimo ciljeve svojih klijenata. Radeći sa nama izgradićete visoke pozicije u okvirima tržišta na kojem poslujete. Zbog toga je Balaban Group – slika vašeg uspeha!

MI 
stvaramo.
dizajniramo.
kreiramo.

digitalni marketing, produkcija, web dizajn, grafički dizajn, konsalting

Politika kolačića (cookies)

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo pregledanja sadržaja na sajtu i kako bi ova stranica funkcionisala ispravno, moramo vršiti konstantna unapređivanja. Zato ova stranica mora poslati Vašem računaru malu količinu informacija (tzv. kolačići ili cookies). U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti smo u obavezi da obezbedimo Vaš pristanak pre slanja kolačića. Blokiranjem kolačića i dalje ćete biti u mogućnosti pregledanja sadržaja, ali Vam određene mogućnosti neće biti dostupne.

Obavezni kolačići čine stranicu upotrebljivom omogućavajući osnovne funkcije kao što su navigacija stranicom i pristup zaštićenim područjima. Balaban Group koristi kolačiće koji su nužni za ispravno funkcionisanje naše web stranice kako bismo omogućili pojedine tehničke funkcije i tako Vam osigurali pozitivno korisničko iskustvo.

Statistički kolačići anonimnim prikupljanjem i slanjem podataka pomažu vlasnicima stranice da shvate na koji način posetioci komuniciraju sa stranicom. Radi se o kolačićima koji Balaban Grupi omogućuju web analitiku, tj. analizu upotrebe naših stranica i merenje posećenosti, koju Balaban Group provodi kako bi poboljšao kvalitet i sadržaj ponuđenih usluga.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posetilaca kroz web-stranice. Koriste se kako bi se korisnicima prikazivali relevantni oglasi i postakli ih na učestvovanje, što je bitno za izdavače i oglašavače trećih strana.